Geen tijd om teksten te schrijven? Laat het over aan een goede tekstschrijver

Meer dan alleen een tekst

Je zoekt een tekstschrijver in Genemuiden? Die heb je gevonden. Ik kan je werk uit handen nemen en er voor zorgen dat je teksten doen wat ze moeten doen. Jouw woorden, geschreven door mij in de taal van jouw bedrijf. Ik ben erg nieuwsgierig en leergierig. Daardoor stel ik de juiste vragen die me leiden tot de kern van het verhaal. Dit verhaal vertaal ik in een leesbare en begrijpelijke tekst voor jouw doelgroep. Je hoeft je niet meer druk te maken om d’s en t’s en hoe je de boodschap het beste duidelijk maakt. Jij geeft opdracht, ik schrijf!

Ik voer graag gesprekken over maatschappelijke onderwerpen. Vaak heb ik er geen verstand van, maar door te vragen kom ik erachter waar het precies over gaat en wat de probleemstelling is. Het onderwerp gaat me dan interesseren en ik ga me erin verdiepen. Deze eigenschappen neem ik mee in het schrijven van jouw tekst. Mijn nieuwsgierigheid zorgt voor de informatie die ik nodig heb en mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat die tekst er komt te staan.

Commerciële teksten

Mensen lezen tegenwoordig geen lange teksten meer. Tijd is tegenwoordig goud waard, dus de lezer selecteert heel bewust wat hij wel en niet wil lezen. Tenzij een kop van een tekst of een inleiding hem nieuwsgierig maakt, dan is hij nog weleens bereid om nog een stukje verder te lezen. En in dat stukje breng ik de boodschap die jij wilt overbrengen naar je klant. Met een paar woorden, niet te lang. 

Informatieve teksten

Jij bezit veel kennis van je vak, dat is fijn en daar zal je klant heel blij mee zijn. Maar die klant begrijpt jouw teksten vaak niet. Ze zijn te moeilijk. Ik kan je helpen om die vaktermen en ingewikkelde informatie te vertalen naar een leesbare en begrijpelijke tekst voor jouw klant. 

Tekst voor op Flyer

Tina heeft de tekst geschreven voor onze flyer. Ze begreep precies wat we wilden, heeft alles goed verwoord en een duidelijke tekst geschreven. Wat ons betreft een hele prettige en vooral ook gezellige samenwerking. 

ROELINDA BOSMA

eIGENARESSE fOTO & jIJ | ORGANISATOR TROUWBEURS natuurlijk trouwen

Interviews

Interviews, wat vind ik dat fantastisch leuk om te doen. Voor mijn blog heb ik ook een aantal interviews gedaan. De uitdaging van het interviewen is de juiste vragen stellen en alle losse informatie die je hebt ontvangen te bundelen in een mooi en inspirerend verhaal. Prachtig werk is dat! Hier help ik je dan ook ontzettend graag mee.

Teksten herschrijven

Je twijfelt nog. De tekst is klaar, maar toch durf je hem nog niet online te zetten of op te sturen?   Mail gerust je tekst even door, ik werp er een laatste blik op en doe waar nodig aanpassingen.