Meer dan alleen een tekst

Zoek je een tekstschrijver in de omgeving van Genemuiden? Die heb je gevonden. Mijn naam is Tina van Dijk en ik doe niets liever dan schrijven. Daarnaast ben ik nieuwsgierig en leergierig. Ik verdiep me graag in verschillende onderwerpen en kan me goed in een ander verplaatsen. Daardoor stel ik de juiste vragen die me leiden naar de kern van jouw verhaal. Wat heb je nodig? Webteksten, een social media post, een nieuwsbrief of een artikel voor een tijdschrift? Neem gerust contact met me op. Vanuit jouw doelgroep schrijf ik een leesbare tekst die volledig aansluit bij jouw bedrijf.

Commerciële teksten

Tegenwoordig lezen mensen geen lange teksten meer. Tijd is goud en het mag niet te lang duren. Om de lezer vast te houden moet je een tekst heel slim opbouwen. De lezer laat zijn ogen snel over een tekst glijden en ik kan je helpen om de lezer nieuwsgierig te maken en te houden. Tussendoor breng ik in de tekst de boodschap die jij wilt overbrengen. Met een paar woorden, niet te lang.

Informatieve teksten

Jij bezit veel kennis van je vak. Dat is fijn en daar zal je klant heel blij mee zijn. Toch kan het voor je klant soms moeilijk zijn om je teksten te begrijpen. Wat is de kern van je verhaal? Wat bedoel je te zeggen? Ik kan je helpen om die vaktermen en ingewikkelde informatie te vertalen naar een leesbare en begrijpelijke tekst.

Interviews

Interviewen, wat vind ik dat fantastisch leuk om te doen. Het inleven in een persoon, het gesprek aangaan en het bundelen van alle informatie, dat maakt het zo leuk. Ieder verhaal is uniek! Door de jaren heen heb ik diverse interviews mogen afnemen bij verschillende ondernemers. Maar ook op eigen initiatief leg ik graag een inspirerend verhaal vast. Ieder mens heeft een verhaal en sommige verhalen zijn te bijzonder en inspirerend om niet vast te leggen.

Teksten herschrijven

Ben je druk aan het schrijven geweest en zijn de teksten klaar? Twijfel je nog? Durf je de teksten nog niet online te zetten of te laten drukken? Maak je niet druk! Ik werp er graag een blik op. Mail ze gerust even door en vervolgens controleer ik ze op spel- en taalfouten. Vind je de tekst niet lekker lopen? Ik kan er met een paar aanpassingen een leesbare tekst van maken.